Home / LIFESTYLE / Karleuša vrištala, Ana se krstila! Nevzad se vratio 4 godine posle svađe sa Lukasom, i napravio NEZAPAMĆEN haos! (VIDEO)

Karleuša vrištala, Ana se krstila! Nevzad se vratio 4 godine posle svađe sa Lukasom, i napravio NEZAPAMĆEN haos! (VIDEO)

Pre 4 godine Lukas je Nevzadu rekao da batali pevanje, i tada se momak iz Travnika žestoko raspravljao sa Lukasom. Sada se ponovo pojavio u “Zvezdama Granda” i rasturio.

Čuveni Nevzad Čamdžić (29) iz Travnika, koji se proslavio pre 4 godine nakon žestoke rasprave sa Acom Lukasom, ponovo se vratio u “Zvezde Granda” i bez ikakvog preterivanja, napravio nezapamćenu ludnicu… i prošao dalje.

Da vas podsetimo, te 2013. Lukas je Nevzadu rekao da nema pojma i da treba da batali pevanje, ali Čamdžić se hrabro upustio u raspravu sa Acom i ovaj video je postao hit na internetu…

Pogledajte legendarnu svađu Nevzada i Lukasa:

Međutim, sada je sve bilo drugačije, Nevzad je umalo seo u krilo Karleuše koja je vrištala, Ana Bekuta se krstila, Marija je bežala od njega, a što je najzanimljivije Lukas ga se uopšte nije setio…

A ovako je Nevzad sinoć napravio lom (premotajte na 2:13:50):