Home / LIFESTYLE / Najoskudnije haljine: Godina u kojoj nitko nije nosio gaćice…

Najoskudnije haljine: Godina u kojoj nitko nije nosio gaćice…

Trendovi se iz godine u godinu mijenjaju, a 2016. je, čini se, bila ‘najoskudnija’ godina do sad. Crvenim tepisima šetale su slavne dame koje su donje rublje odlučile ostaviti doma.

Trend haljina s nemoguće visokim prorezima ispod kojih se ne nosi donje rublje ‘najbolje’ su shvatile talijanske manekenke Giulia Salemi i Dayane Mello koje su na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji pokazale golo međunožje.

Actress Giulia Salemi attends the photocall for the television miniseries "The Young Pope" at the 73rd Venice Film Festival in Venice | Autor: ALESSANDRO BIANCHI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

773rd Venice Film Festival, Photocall / Red carpet film "The young Pope" | Autor: Venezia 2016/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

I dok su jedno vrijeme crvenim tepisima ‘harale’ prozirne haljine koje ‘strateške djelove’ prekrivaju gušćim, svjetlucavim materijalom, u 2016. su dominirali suludo hrabri prorezi. Ta dva trenda ‘uprizorile’ su i sestre Kardashian, Khloe (32) i Kourtney (37).

Angel Ball - NYC | Autor: Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL

Rita Ora (26) započela je 2016. godinu u ‘najopasnijem’ izdanju do tada. Pjevačica je odjenula kratku narančastu haljinu koja podsjeća na krpice spojene vrpcom, ispod koje, naravno, nije bilo mjesta za donje rublje. Rita je imala problema pri ulasku i izlasku iz automobila, ali o haljini se danima pričalo.

Rita Ora Rocks An Orange Mini Dress While Attending The Versace Fashion Show In Paris | Autor: Profimedia

Nicole Scherzinger (38) rado i često pokazuje svoje seksi tijelo, a dodjela Britanskih modnih nagrada nije bila iznimka. Pjevačica se na gala večeri u Londonu pojavila u prozirnom kombinezonu sa 115 tisuća Swarovski kristala, a donje rublje je, naravno, ostavila kod kuće.

The Fashion Awards 2016 - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Švicarska manekenka ruskih korijena, Xenia Tchoumitcheva na premijeri ‘Odreda otpisanih’ zasjenila je zvijezde filma zbog ‘nezgode’ s haljinom ispod koje nije imala gaćice. Naime, zbog jakog vjetra, Xenia je pozirala s potpuno golom guzom. Sudeći prema njenom izrazu lica, manekenki nije smetala ‘nezgoda’ ili nije primijetila što se događa.

Xenia Tchoumitcheva at the Suicide Squad premiere held at the Odeon Leicester Square | Autor: Profimedia