Home / LIFESTYLE / Ne zanemarujte modu i kad je napolju jako hladno, evo kako da vam bude toplo i da izgledate lepo!

Ne zanemarujte modu i kad je napolju jako hladno, evo kako da vam bude toplo i da izgledate lepo!

Ako je napolju -15 ne znači da treba da izgledate kao da vam uopšte nije stalo do toga šta ste obukli.

Upravo je zima godišnje doba koje zahteva slojevito oblačenje pa samim tim možete na sebe staviti sve one lepe i tople aksesoare. Biće vam udobno, toplo a izgledaćete potpuno trendi i stilizovano.

Pogledajte naše dve kombinacije i izaberite jednu u zavisnosti od toga gde ste se uputile.

Prva kombinacija

Ukoliko imate slobodan dan koji ne želite da provedete kod kuće a napolju je sneg i temperatura je u minusu, odaberite nešto udobno i toplo za šetnju ili odlazak na kafu. Parke su izuzetno popularne jakne a postoje i zimske varijante koje su obložene krznom unutra. Pored toga, imaju veliku kapuljaču koja vam može zatrebati a možete staviti i kapicu sa pom pomom na vrhu koja će vas super zagrejati. Ne tako glomazan šal uvek je znak dobrog ukusa a i odlično će se uklopiti sa krznom i dodatno vas ugrejati. Nikako nemojte zaboraviti da zaštitite ruke, rukavice bez prstiju su uvek u trendu i lake su za rukovanje. Što se tiče obuće, najbolji izbor su tople i mekane čizmice sa krznom koje će sprečiti hladnoću da prodre na vaša stopala.

 

Druga kombinacija

Ukoliko ipak morate na posao, vuneni džemper sa širokim pletivom sa običnom ili popularnom rolka kragnom je pun pogodak. Preko njega obucite kaput po mogućnosti u nekoj toplijoj nijansi poput crvene ili žute, jer verovale ili ne ali boje vizuelno greju. Komotna kapa, takođe u nekoj boji je i te kako poželjna a neće vas stezati niti će vam pokvariti frizuru. Ipak, ako niste ljubitelj običnih kapa ili idete na nešto elegantniju varijantu, šešir od vune sa manjim obodom će biti dostojna zamena. Obavezno stavite šal i rukavice koje u ovoj kombiinaciji mogu biti sa spojenim prstima, kao one dečije. One su možda manje zgodne za rukovanje ali zato greju bolje od običnih jer kada su prsti spojeni, cirkulacija je bolja pa se i toplota tela bolje širi. Po snegu možete izostaviti visoke štikle i zameniti ih dubokim čizmama sa debljim đonom, nećete izgledati ništa manje profesionalno a nećete razmišljati o tome da li ćete se okliznuti i pasti negde na ulici.

@lolariostyle is always amazing #louisvuitton #louboutin 💜 #knitwear 💚

A photo posted by Fashion Climaxx (@fashionclimaxx2) on