Home / SAVJETI / Evo šta se dogodi tijelu ako mjesec dana pijete samo Coca-Colu (VIDEO)

Evo šta se dogodi tijelu ako mjesec dana pijete samo Coca-Colu (VIDEO)

COCA-COLA je predstavila nove okuse, no nisu svi naišli na odobravanje. Naime, zbog Cole okusa đumbira koja je predstavljena ekskluzivno za Australiju, snimka čovjeka koji je mjesec dana pio samo Coca Colu ponovno je postala viralna.

Cola okusa crne trešnje puštena je u prodaju u Americi, okus vanilije u Velikoj Britaniji, Kanadi i Americi, naranče u Velikoj Britaniji, Latviji i Rusiji, okus zelenog čaja u Japanu, a đumbira u Australiji.

Upravo okus đumbira zaslužan je za ponovnu popularnost snimke čovjeka koji je mjesec dana pio samo Coca Colu.

George Prior iz Los Angelesa odlučio je napraviti test i mjesec dana piti deset limenki Coca Cole dnevno. Prije nego se upustio u eksperiment, 52-godišnjak bio je potpuno zdrav, a tako se i hranio.

Što mu se dogodilo? Dobio je više od deset kilograma, tjelesna masnoća povećala mu se za 65% (s početnih 9% na 16%). Već u 21. danu eksperimenta toliko se udebljao da nije mogao ući u vlastite hlače, u svom tijelu počeo se osjećati loše, a imao je problema i s nesanicom.

Požalio se kako je za vrijeme eksperimenta imao i pojačanu želju za Colom, ali i drugim namirnicama koje sadrže puno šećera. Zaključio je da s popularnim gaziranim pićem više ne želi imati posla, a svima je preporučio da paze na količinu šećera koji unose – jer, kao što je dokazao, za tijelo može imati vrlo razorne posljedice.

bastovanstvo.com