Home / ŠOKANTNO / KRAJ SARADNJE? Karleuša OPLELA po Saši: Popoviću, MATORA SELJAČINO, čim si došao do love odmah si..

KRAJ SARADNJE? Karleuša OPLELA po Saši: Popoviću, MATORA SELJAČINO, čim si došao do love odmah si..

Jelena Karleuša se pobrinula da ni prošlonedeljna emisija “Zvezde Granda” ne prođe bez provokacija i žestoko udarila na direktora “Granda”, Sašu Popovića. Toliko žestoko da su se mnogi na društvenim mrežama zapitali da li je reč o prekidu saradnje.

Ona je na početku poručila Popoviću da je čim je došao do keša, počeo da se tripuje i kupuje skupe krpice, a do tada je nosio stvari domaće proizvodnje.

Jelena Karleuša u žiriju Zvezda Granda

Poručila mu je da je matora seljačina, a nije štedela ni Acu Lukasa koji joj je žestoko uzvratio.

Nakon što je Karleuša pohvalila talenat jedne takmičarke, osula je paljbu na njen stajling. Popović je stao u odbranu kandidatkinje, što se nije dopalo Karleuši, koja je počela da vređa direktora “Granda”.

– Prvo, matori ste, drugo – seljaci ste! Nemate veze s modom. Ti znaš samo za Filipa Plejna – besno je rekla pevačica i nastavila:

– Ovi novokomponovani modni ljudi misle da treba samo da piše Plejn.

Lukas se tada priključio Popoviću, poručivši Jeleni da izgleda kao ćurka.

sasa popovic

– Poslednji put sam ovu tvoju kreaciju video kad je moja keva spremala ćurku za Novu godinu – u šali je rekao Lukas kritikujući Jelenu, koja je nosila metalik srebrni mantil i čizme u istoj boji.

Ona mu nije ostala dužna.

– Čim ste došli do love, kupili ste odeću “Filip Plejn” i sad mislite da ste stručnjaci.

Aca Lukas

Popović joj je poručio da se ona nije bila ni rodila kad je on nosio brendirane stvari, a pevačica je pokušala da ga ponizi, rekavši mu da je tada nosio garderobu domaće proizvodnje.

– Tada si bio u odeći iz “Prvog maja” iz Pirota – rekla mu je JK.