Home / VIJESTI / Američki košarkaš se iz aviona obratio Delijama, a imao je i poruku za fudbalski klub (VIDEO)

Američki košarkaš se iz aviona obratio Delijama, a imao je i poruku za fudbalski klub (VIDEO)

Ajzea Ostin upoznat sa onim što ga čeka u Beogradu.

Američki košarkaš Ajzea Ostin koji je u toku dana pojačao FMP Železnik, a u perspektivi to znači da bi mogao i Crvenu zvezdu, raduje se njegovom prvom inostranom angažmanu.

Životna priča ovog 23-godišnjeg momka, njegova bolest i kako se sa njom izborio i vratio na parket, odmah su ga lansirali u fokus navijača crveno-belih.

Ajzea će uskoro doći u Beograd, a u međuvremenu se iz aviona na realciji Istanbul-Beograd obratio navijačima svog novog kluba FMP Železnika, ali i, zanimljivo, fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Svima koji ste mi slali čestitke, reči ohrabrenja i podrške… HVALA iz sveg  srca. Zahvalan sam vam na velikoj ljubavi i podršci! Bio sam veoma zauzet poslednjih dana spremajući se za sledeći veliki korak u mojoj karijeri, pa nisam stigao da odgovorim na svaku poruku. Usput sam saznao da je u Srbiji pravoslavni Božić i želim svima u Srbiji, FMPu i FK Crvenoj zvezdi srećan Božić! Krenuo sam, obaveštavaću vas o mom utovanju – poručio je Ostin.

To everyone that has sent a congratulations, a few words of encouragement, or both…. THANK YOU from the bottom of my heart and I'm so grateful for the abundance of love and support! Sorry that I've been so busy lately getting ready for the next big step in life, that I haven't been able to respond to each individual message. I was made aware that it's Orthodox-Christian Christmas in Serbia, I want to wish everyone in Serbia, FMP, and FK Crvena zvezda a Merry Christmas! Wheels up, and I will keep you guys posted on my journey! #NeverStopDreamingAgain!

Posted by Isaiah Austin on Sunday, January 8, 2017